Měly by holky hubnout kvůli klukům?

Hubnutí se probírá všude, v časopisech, na internetu, ve škole, v práci, prostě všude. A z médií se na nás smějí hubené holky, kterým je velikost 36 velká. Aniž bychom si tak připouštěly, je na nás vyvíjen tlak a toužíme být hubenější a hezčí. Když už ne kvůli nám, tak kvůli klukům. Otázkou ale je, jestli by holka měla kvůli klukovi hubnout. Frendka se rozhodla zjistit, jak to teda je…

hubnutíJe jasné, že kluci asi netouží po chození s holkou s šílenou nadváhou. Kluci se rádi chlubí a pochopitelně by rádi poslouchali slova o tom, jak je možné, že sbalili nějakou hubenou roštěnku.

Neznamená to ale, že by všechny holky musely být hubené a držet přísné diety. Kluci touží po tom mít holku, která je upravená a přitažlivá. Pěkná ale ještě neznamená, že musí být nezdravě vychrtlá. Normální postava, klidně s pár kily navíc jim teda rozhodně nevadí.

Navíc, kluci rádi holky osahávají a určitě budou rádi, když tě budou mít za co chytit. Asi by se tvému klukovi nelíbilo, kdyby tě plácl přes zadek a přitom by si narazil ruku o tvoje kosti na zadku. :-)

Základní je, aby ses ve svém těle cítila dobře a pak je jedno, jestli jsi hubená nebo máš lehkou nadváhu. Pak totiž z tebe vyzařuje něco, po čem kluci touží.

Pamatuj si, že pokud si zrovna oblečení nekupuješ v obchodech s nadměrnými velikosti, je tvoje postava klukům celkem jedno.

Takže pokud jsi narazila na někoho, kdo trvá na tom, abys nejedla a zhubla na velikost 34, dej od něj ruce pryč. Sportovat a hubnout můžeš vždycky, ale vždy to musíš chtít dělat jen a jen pro sebe.

Martina M.

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *