4 nejromantičtější místa v Praze. Zn. Ideální na rande!

Hledáš místo, kam vyrazit na výlet se svojí drahou polovičkou nebo třebas na první rande? Frendka ti přináší 4 nejromantičtější místa v Praze, kde můžete společně strávit ten nejkrásnější den ve dvou. Tato útočiště všech zamilovaných jsou mezi Pražany velmi oblíbená, takže pokud jsi je ještě nenavštívila, měla bys to změnit. Romantiky není nikdy dost!

Divoká Šárka
  • Je snad něco romantičtějšího nežli procházka ruku v ruce mezi skalami, lesíky, loukami a potůčky jako z pohádky? To je Divoká Šárka – jedno z největších a nejkrásnějších pražských útočišť všech milovníků přírody a romantických výletů, ale i horolezců, cyklistů a v zimě běžkařů. Zkrátka je to multifunkční místo, kde si každý najde to svoje!
Vyšehrad
  • Kdo by neznal pověst o kněžně Libuši nebo o koni Šemíkovi? Ne, vážně nebudeme otravovat s dějepisem, spíš bychom chtěli upozornit na možnost krásné procházky podél hradeb Vyšehradu s výhledem na celou Prahu, odpočinku v parku nebo kulturní zastávky v bazilice sv. Petra a Pavla či na hřbitově. Možností je zde vážně spousta. Vybere si každý. Určitě i ty a tvůj kluk.

romanticky vysehrad

Petřín
  • Na tomto místě najdete obvykle hodně turistů, ale když tam zamíříte už ráno, uvidíte jeho romantickou tvář, která opravdu stojí za to. Překrásná procházka i výhled na Prahu v ranní mlze zajisté stojí za ranní vstávání. Doporučujeme nebrat si podpatky, cesta v nich nebude úplně pohodlná. Leda že by tě tvůj doprovod nesl.
Obora Hvězda
  • Překrásný lesopark, v jehož srdci naleznete víc než jen krásná romantická místečka pod korunami stromů nebo u rybníka, ale i renesanční zámek a galerii. A když vás začnou bolet nohy, můžete zajít do místní kavárny. Spojíte tak procházku, umění a kulturu dohromady!

Linda

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *