Zážitek při tandemovém seskoku

Toužili jste někdy zažít pocit volného pádu? Chybí vám dostatek odvahy, na to, abyste se sami odvážili skočit z letadla? Potom jste právě vy ideálními kandidáty na to, abyste si vyzkoušeli tandemový seskok padákem.

tandem

Najděte odvahu skočit

Tandemový seskok padákem patří dlouhodobě k vyhledávaným adrenalinovým zážitkům. Seskok nevyžaduje žádné zkušenosti, ani speciální přípravu a nemá ani žádné omezení, pokud netrpíte závažným onemocněním. Na místě budete speciálně proškoleni a dostanete speciální vybavení. Není tedy potřeba řešit cokoliv předem. Stačí jen nasednout do letadla, řídit se radami instruktora a pak skočit. Možná právě tento moment je pro většinu tím nejtěžším, protože pustit se do prázdna a ještě k tomu ve výšce několika kilometrů je hra s vlastními nervy. Ale překonání strachu se vám odmění jedinečným zážitkem. Tandemový seskok padákem, je také ideální jako svatební dar. Pro mnoho novomanželů je svatba skokem do neznáma a právě seskok padákem je tak trochu symbolickým dárkem. Mnoho inspirací také na další originální svatební dary najdete na stránkách www.firmanazazitky.cz/svatebni-dary/. Kromě adrenalinových zážitků můžete vybrat také některý z relaxačních zážitků. Ideální je například některá z masáží.

Harmonie thajských masáží

Velké popularitě se těší thajské masáže, které jsou vhodné jak pro ženy, tak také pro muže. Připravte se však na to, že správně provedená thajská masáž je procedurou, která má řád. Probíhá velmi pomalu, rozvážně za doprovodu relaxační hudby a jsou používány speciální oleje. V thajské masáži se tak spojuje masáž s aromaterapií. Můžete si vybrat masáž celého těla, nebo pouze určitých částí. Během masáže dochází k uvolňování energetických drah pomocí stimulace reflexních bodů. Thajská masáž je ideální pokud hledáte uvolnění a protažení celého těla. Navíc, je možné absolvovat thajskou masáž i s partnerem a užít si tak odpočinek společně.

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *